Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi, o perioadă plină de tradiții și obiceiuri care mai de care. Echipa Senior Center se preocupa încă de pe acum cu mare grijă de toate detaliile astfel încât sărbătorile aici să fie cu adevărat de poveste. Activitățile sunt organizate , mesele de Crăciun și Revelion sunt stabilite, tot ce trebuie să faci este să ajungi la noi sau să îți cazezi seniorul aici în acest loc minunat unde se respectă îndeaproape toate tradițiile ce aduc de fiecare dată zâmbetul pe fețele seniorilor.

La Senior Center este o atmosferă primitoare, în care seniorii se pot bucura de sărbători și de magia lor. Am acordat o atenție sporită meniurilor de Crăciun și de Revelion astfel încât masa să fie cât mai îmbelșugată, dar în același timp corespunzătoare fiecărui regim.

Sărbătorile de iarnă sunt de poveste la Senior Center, colindătorii ne vor vizita. Vom primi, ca în fiecare an, un grup de colindători, ce vin cu cele mai frumoase și apreciate colinde pentru a aduce în sufletul tuturor căldură și speranță.

Atmosfera care se va crea aici va fi specială, asemenea unor sărbători deosebite, dar nu se poate să nu ne îngrijim și de starea emoțională a seniorilor noștri. Psihologul nostru va sta la dispoziția lor pentru a discuta despre orice fiind o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional.

Echipa Senior Center dorește să aducă zâmbetul pe fața persoanelor voastre dragi. Vrei să îți cazezi bunicul, bunica, mama, tatăl aici? Contactează-ne și află detalii despre serviciile și facilitățile puse la dispoziție de către Senior Center, dar și despre ce alte surprize le-am pregătit cu ocazia sărbătorilor, ne puteți contacta la adresa str. Badea Cârțan, nr. 16, Sector 2, București sau să ne contactați la numărul de telefon 021.210.27.31.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.