Când consideri că seniorul tău are nevoie de cea mai bună îngrijire, este recomandat să apelați la serviciile unui Azil Privat. 

Pentru a simplifica procesul de tranziție de acasă la un azil privat luați în considerare următoarele sfaturi:

  • Discutați cu seniorii despre posibilitatea de a locui într-un Azil Privat, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp. Le puteți explica beneficiile și să aveți în vedere și ceea ce își doresc de la noul lor loc.  Le puteți prezenta și facilitățile de la Senior Center, precum asistența medicală în permanență, asigurarea meselor conform oricărei diete, cabinet medical, sisteme de avertizare în caz de urgență și o clădire construită special pentru a facilita deplasarea vârstnicilor, îi poate convinge mai ușor pe aceștia și le poate face tranziția mai ușoară.
  • Rezervați o zi în care puteți să îi aduce-ți pe aceștia să vadă exact condițiile oferite. Senior Center vă stă la dispoziție pentru vizite în orice zi a săptămânii, în intervalul 08:00-18:00, cu mențiunea că puteți realiza o programare sau să aflați mai multe detalii la numărul de telefon 021.210.27.31.
  • Vor avea parte de toate condițiile necesare conform standardelor europene de calitate, dar îi puteți relaxa arătând și că există destule activități de care aceștia se pot bucura. 
  • Senoir center este un cămin cu o localizare ușor accesibilă. Oferim și posibilitatea unei cazări doar pe timpul zilei, pentru cei care vor ca seara să îi aibă pe cei dragi aproape. Senior Center este situat în București, Sector 2, str. Badea Cârțan, nr. 16 ( vis-à-vis Spital Clinic Colentina ). La o distanță mică față de mijloacele de transport în comun, dar și față de bulevard.

Găsiți cele mai bune condiții  la Senior Center, un loc special pentru bătrâni, realizat special pentru nevoile și așteptările acestora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *