Tipuri de camere disponibile in cadrul Senior Center

Camera privata

Camerele Single din cadrul azilului nostru de batrani sunt dormitoare intime, cu pat generos, in care seniorii se bucura de propriul lor spatiu privat. In cadrul acestei camere ei isi pot personaliza elementele dupa bunul plac.

Acest tip de camere de la Senior Center se remarca prin patul generos si confortabil, aerul conditionat, mobilierul elegant din lemn, TV, canale de cablu, telefon internet, birou personal, noptiere, frigider si baie proprie cu toate utilitatile.

Dormitorul privat este dotat cu mobilier din lemn, dulap pentru haine si lucruri personale, TV, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati. Camera Privata dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de folosit.

Aceasta camera este solutia ideala pentru un senior ce isi doreste liniste si intimitate in cadrul azilului de batrani, dar si conditii care sa ii satisfaca toate nevoile. Aceasta camera, ca si toate celelalte incaperi din cadrul Azil Privat este prevazuta cu un buton de urgenta care poate fi accesat in orice moment de catre seniorii care au nevoie de ajutorul personalului nostru.

Camera cu doua paturi

Stim ca uneori este greu sa fii departe de cei dragi, asa ca aceasta camera cu doua paturi este ideala pentru seniorii care doresc sa aiba un companion, alaturi de care sa isi petreaca timpul, indiferent ca vorbim de momentele de odihna sau de activitati recreative.

Dormitorul cu 2 paturi este dotat cu mobilier nou, din lemn, dulap pentru haine si lucruri personale, TV, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati. Camera cu 2 paturi dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de folosit. Suntem siguri ca pentru seniorii ce isi doresc o batranete cat mai linsitita, alaturi de persoane ce le impartasesc pasiunile si le inteleg nevoile, acest tip de camera din cadrul Azil Privat este alegerea potrivita.

Camera cu trei paturi

Dormitorul triplu de la Senior Center este un spatiu generos, in care cele 3 paturi individuale au saltele comode, baia privata acopera toate nevoile seniorilor, iar mobilierul de lemn inlesneste organizarea personala a fiecaruia. Camera cu 3 paturi din cadrul caminului nostu de batrani este perfecta pentru seniorii care adora compania, fiind destinata unor persoane fara probleme grave de sanatate si care se pot intretine usor cu ajutorul personalului nostru.

Camerele triple de la azilul de batrani au trei paturi generoase, cu saltele confortabile si igienizate constant. Seniorii se bucura si de un sistem de incalzire centralizat, aer conditionat, mobilier elegant din lemn, telefon, TV, cablu, interent, noptiere, frigider si baie proprie complet utilata.

Aceste dormitoare sunt dotate cu mobilier nou, din lemn, dulapuri pentru haine si lucruri personale, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati si dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de utilizat.

Senior Center este mai mult decât o simplă unitate de îngrijire și cazare a seniorilor. Este un loc în care se leagă prietenii, în care dorim ca vârstnicii ce apelează la serviciile noastre să se simtă ca acasă. Astfel, camerele cu 3 paturi aduc mai aproape seniorii, le oferă șansa de fi parte a unei comunități în care nevoile lor sunt prioritare.

Camera cu patru paturi

Pentru cei care isi doresc o viata sociala activa la azilul de batrani si singuratatea nu este o optiune, punem la dispozitie un dormitor cu 4 paturi, cu baie privata si toate elementele necesare unui spatiu personalizat: TV; telefon, acces la internet. Relaxarea, odihna si hobby-urile pentru seniorii activi isi gasesc aici mediul ideal. Dormitorul cu 4 paturi este alegerea seniorilor care isi doresc o viata sociala activa si pentru care odihna este optiunea doar pentru finalul unei zile pline de activitati.

Camerele cu 4 paturi de la Senior Center au 4 paturi generoase de cate o persoana, cu saltele confortabile si igienizate constant.

De asemenea, aceste dormitoare sunt dotate cu mobilier nou, din lemn, dulapuri pentru haine si lucruri personale, telefon, TV, cablu, internet, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati, frigider propriu si dispune si de un grup sanitar, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de utilizat.

Acest tip de camera este solutia ideala pentru un senior ce isi doreste sa aiba parte de companie si sa se bucure de conditiile unui azil de batrani, unde confortul si siguranta sunt prioritare. Personalul nostru specializat va sta la dispozitia seniorilor la orice ora, iar activitatile socio-culturale vor asigura un mediu cat mai placut pentru cei ce aleg serviciile azilului de batrani.

Informatii importante

Pentru a pastra intimitatea rezidentilor nostri, in momentul vizitei, unele tipuri de camere nu vor putea fi vizionate. Tipurile de camere disponibile vor fi confirmate in momentul programarii. Va multumim pentru intelegere.

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.