In general ne dorim să îi avem pe cei dragi cât mai aproape de noi, însă, uneori, din dorința de a le oferi cea mai bună îngrijire și servicii, este recomandat să îi internați la un Azil Privat. Seniori ar putea merge la un azil de bătrâni atunci cand nu mai sunt capabili să se îngrijească singuri acasă eficient sau în siguranță. Aceștia indiferent de vârstă intră într-un azil privat pentru a-și reveni dintr-o boală sau a preveni o boală fie pentru a primi o îngrijire și o supraveghere mai eficientă.

Considerăm că trecerea de la căminul seniorilor într-un azil trebuie realizată urmărind anumite proceduri, starea psihică a acestora fiind foarte importantă.

Îți recomandăm să prezinți seniorilor din Avantajele, care îi ajută să înțeleagă de ce este bine să fie cazați într-un azil privat:

  • supraveghere și îngrijire 24/7,
  • interacțiunea socială cu alți rezidenți, comunicarea continuă
  • familia nu trebuie să-și facă griji cu privire la programul seniorului.
  •  ajutorul personalului calificat în caz de orice pericol, aceștia fiind acolo să intervină.
  • asigurarea meselor conform oricărei diete, cabinet medical, sisteme de avertizare în caz de urgență.
  • participarea la diverse ateliere de creație, dar și la concerte de muzică populară, clasică sau colinde, în funcție de sezon. 

 

Misiunea noastră este de ne asigura că seniorii dumneavoastră au parte de calitate în toate aspectele timpului petrecut la azil. În plus, psihologul nostru stă la dispoziția seniorilor pentru orice discuție, facilitând tranziția de acasă la azil, dar și pentru le ridica moralul în perioadele mai puțin plăcute.

Senior Center vă stă la dispoziție pentru vizite în orice zi a săptămânii, în intervalul 08:00-18:00, cu mențiunea că puteți realiza o programare sau să aflați mai multe detalii la numărul de telefon 021.210.27.31.

Vă așteptăm cu drag la Senior Center, un loc destinat seniorilor, realizat special pentru nevoile și așteptările acestora!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.