Tarife Senior Center

Datorita faptului ca fiecare senior este tratat individual inca din prima zi in cadrul Senior Center, costurile se stabilesc in urma unei vizite facute de familie sau apropiati. Scopul este de a stabili planul personal de rezidenta in functie de gradul de servicii oferite.

Suntem siguri că o abordare personalizata este cea mai eficienta metodă pentru a ne asigura că fiecare varstnic este tratat impecabil din toate punctele de vedere. Fiind un camin de batrani la standarde europene, Senior Center este alegerea ideala pentru serviciile de ingrijire batrani. Clădirea special gândită pentru persoanele în vârstă, personalul profesionist, oferirea de regim alimentar personalizat, cabinetele medicale și psihologice, dar și activitatile socio-culturale sunt doar câteva din principalele motive pentru care Senior Center este preferat de seniori.

In cazul in care doriti o sedere de scurta durata la azilul nostru de batrani, costurile se vor calcula pe zi, fiecare zi considerandu-se o zi intreaga.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii .

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

  • Situat in centrul capitalei
  • Cabinet medical dedicat
  • Acreditari si licente complete
  • Servicii de calitate
Experienta
Profesionalism
Implicare

Va invitam sa ne vizitati si sa alegem impreuna cel mai potrivit pachet de servicii pentru dumneavoastra. Senior Center va sta la dispozitie cu oferte personalizate.

Doresti mai multe informatii?

Contacteaza-ne acum!

0212102731