Construit intr-o oaza de liniste, dar totusi extrem de aproape de centrul capitalei, Senior Center este un centru creat special pentru seniori. Zona in care este situat, mai precis Bd. Stefan cel mare, sector 2, faciliteaza accesul imediat in orice parte a orasului.

Caminul nostru de batrani este dedicat parintilor sau bunicilor nostri, pe care ii respectam si caarora dorim sa le oferim confortul dorit. Echipa noastra este formata din medici specialisti, kinetoterapeuti, psiholog, logoped, asistent social, asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare, totul pentru ca varstnicii sa aiba parte de ingrijire completa in cadrul azilului nostru. Prin oferirea de supraveghere permanenta si asistenta medicala persoanelor in varsta, cu diferite afectiuni, ne asiguram ca acestia au parte de cele mai bune servicii din domeniu.

Cu peste 1000 de seniori ce ne-au trecut pragul de-a lungul anilor, suntem siguri ca azilul nostru de batrani are experienta necesara pentru a se ocupa cu succes de nevoile oricarui senior. Imbinam ingrijirea de specialitate cu respectul pe care il avem pentru varstnici, rezultatul fiind servicii de calitate si un camin de batrani ce se ridica la nivelul impus de standardele europene.

Azilul nostru de batrani este dotat cu mobilier si utilat complet, astfel incat seniorii sa se poata simti in largul lor, fara sa duca lipsa de ceva. Locatia noastra este dotata si cu lift, cabinet medical si sala de kinetoterapie. Un aspect extrem de important este faptul ca fiecare senior este tratat individual si poate lua devizii in ceea ce priveste ingrijirea sa. Tinand cont si de recomandarile medicului, orice varstnic poate solicita un anumit mod de tratare, un program personalizat sau un anumit meniu in functie de preferintele sale.

Suntem prevazatori in ceea ce priveste seniorii ce aleg servicile noastre, asa ca fiecare varstnic de la azilul nostru de batrani benefciaza de o bratara tip ceas (nurse call), cu ajutorul careia poate solicita ajutor din orice zona a cladirii.

Afectiuni tratate

LA AZIL PRIVAT

Acordam cea mai buna ingrijire pentru o gama larga de afectiuni

Seniorii ce apeleaza la Senior Center beneficiaza de cele mai ridicate standarde de ingriire. Indiferent de afectiunea de care sufera, acestia se pot bucura de siguranta si servicii medicale de calitate, intr-un cadrul familial, care sa le aminteasca de acasa. Personalul de la caminul nostru de batrani este in orice moment al zilei gata sa ajute varstnicii si sa gaseasca solutii alternative pentru recuperarea acestora.

Printre cele mai intalnite afectiuni pentru care oferim supraveghere medicala permanenta si asistenta medicala se numara:

  • Sechele post AVC (pareze);
  • Alzheimer aflat in stadiul de inceput sau mediu de boala;
  • Parkinson
  • Diabet zaharat
  • Afectiuni reumatismale degenerative
  • Stari post traumatice si post operatorii;
  • Afectiuni care genereaza si intretin deficitul motor.

Ce ne face diferiti fata de alte azile de batrani

Senior Center este un loc in care seniorii se simt in siguranta si se bucura de confort. Facilitatile noastre sunt gandite special pentru varstnici, acesta fiind principalul motiv pentru care ar trebui sa luati in considerare serviciile noastre. Oferim ingrijire specializata, avem grja de starea psihica si fizica a varstnicilor si ne punem la dispozitie intreaga experienta pentru o recuperare cat mai rapida si o sedere cat mai placuta la caminul nostru de batrani.

Mark Twain, spunea cu intelepciunea sa, ca “ridurile ar trebui sa indice doar unde au fost odata surasurile”. Si noi credem cu tarie in acest lucru, drept urmare am creat Azil Privat ca pe un centru in care seniorii se pot simti in sanul unei familii extinse, ingrijiti, iubiti, relaxati, socializand si creandu-si propriul program de timp liber. Printre detaliile care ne diferentiaza de alte centre pentru seniori, mentionam:

Locatia centrala dotata cu lift, cabinet medical, sala de gimnastica;
Cabinet medical pentru consultatii geriatrice individuale, dotat cu aparatura medicala necesara
Meniuri culinare personalizate, in functie de afectiuni;
Echipa dedicata de medici specialisti, asistenti, infirmieri si ingrijitori mereu cu zambetul pe buze;
Fiecare senior este tratat individual si poate lua decizii in privinta ingrijirii sale;
Fiecare rezident beneficiaza de o bratara nurse call cu ajutorul careia poate solicita ajutor de oriunde s-ar afla;
Acreditare – Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice
Licenta de Functionare – Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstice
Autorizatie Sanitara de Functionare – Ministerul Sanatatii
Autorizatie de Securitate la Incendiu – Ministerul Afacerilor Interne

Ce ne propunem la Senior Center

Toate eforturile noastre sunt concentrate pentru pastrarea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice, psihice si emotionale a fiecarui rezident. In cadrul azilului nostru de batrani urmarim indeaproape prevenirea si diminuarea simtomelor bolilor cronice si ocazionale cat si complicatiile bolilor asociate, tratarea si recuperarea cognitiva si de memorie, recuperarea ponderala, materie, neuro-materie, psihica, recuperare a simturilor, cat si mentinerea capacitatilor fizice si psihice.

Mutarea unui senior (temporara sau permanenta) in cadrul Azilului Privat este o mutare intr-o casa noua, a carei experienta pozitiva va oferi amintiri placute peste timp. Este bine stiut faptul ca organizam constant si activitati corespunzatoare varstei seniorilor. Aceste evenimente cat si intreaga serie de activitati complementare ofera atmosfera prietenoasa ce asigura seniorilor viata de zi cu zi, intr-un mix care imbina viata privata si propriile obiceiuri, cu cele mai inalte standarde de ingrijire.

Misiunea noastra este sa asiguram o batranete demna si sigura, sa cream o atmosfera familiala, sa asiguram si sa garantam un standard de viata care sa corespunda nevoilor seniorilor nostri.

Echipa noastra

Cei mai importanti, pe langa seniorii nostri, sunt oamenii alaturi de care lucram, cei care au grija de orice aspect ce tine de caminul nostru de batrani. Tocmai de aceea, intreaga echipa Azil Privat a fost atent selectata si educata cu dragoste si loialitate pentru a oferi supraveghere permanenta si asistenta medicala persoanelor cazate in centru. Asadar, din echipa noastra fac parte:

Medic Specialist - Geriatrie: Baidac Gratiela

Kineteoterapeut: Ivan Elena, Stoiculescu Lavinia, Savu Simona

Psiholog - Logoped: Ene Daniela

Asistent Social: Marin Elena

Asistent Medical: Cararus Gabriela, Savu Marieta, Stefanescu Valerica, Budurea Mihaela, Ipat Mariana, Raducan Elena

Infirmier - Ingrijitor: Blidariu Ana, Catrina Mariana, Galbenus Doina, Ionita Elena, Girlescu Florinca, Cristea Andreea, Naturalu Aurora, Nitoi Daniela, Cristea Vasilica, Nitu Elena, Racareanu Mariana, Stanciu Maria, Tampeanu Doina, Timbalariu Nicoleta, Tudor Mihaela, Ursu Victoria, Vlad Iuliana

Ingrijitor cladire: Radulescu Cristian

Asistent manager: Cararus Alexandra, Pistritu Simona, Craciun Elena Bianca