Am trecut oficial in noul an. Acest eveniment reprezinta inca un prilej important de celebrare. Este momentul ideal sa ne expunem recunostinta pentru toate momentele imbucuratoare din anul ce tocmai a trecut. In acest sens, ne-am decis sa impartasim cu dvs. cum am petrecut sarbatorile de iarna la Senior Center.

Am petrecut sarbatorile de iarna intr-un cadru plin de zambete, caldura si voie buna. In aceasta maniera merita orice persoana sa-si petreaca cele mai importante clipe ale anului, indiferent de varsta. 

In continuare, ne dorim sa va povestim despre doua momente speciale care ne-au asigurat zambetul pe buze in luna decembrie. 

 

Ziua pacientei Susnea Ioana

Pe data de 16 decembrie am avut placerea de a sarbatori ziua de nastere a dragei noastre paciente Susnea Ioana. La implinirea respectabilei varste de 88 de ani, pacienta caminului nostru de batrani a fost intampinata cu surprize pe masura. Nepoata dumneaei s-a hotarat sa o bucure cu un splendid tort personalizat. In plus, la Senior Center atmosfera a fost asigurata de o invitata speciala, care a sustinut un impresionant recital de vioara. 

 

Vizita Biancai Iorga 

La o saptamana distanta, pe data de 22 decembrie, Bianca Iorga a vizitat azilul de batrani Senior Center. Vizita Biancai Iorga, antrenor la sectia de karate a Clubului Rapid, reprezinta o onoare pentru caminul nostru de seniori. Ea a nu a venit singura, ci insotita de o parte semnificativa a echipei formate din copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Cei mici au bucurat nespusi seniorii azilului prin colinde si cadouri daruite din suflet fiecarui pacient. 

Le multumim si pe aceasta cale invitatilor care ne-au calcat pragul in luna decembrie!

 

De asemenea, tinem neaparat sa multumim intregii echipe Senior Center pentru dedicarea oferita in anul 2022! Fara ajutorul ei, nu am putea construi si mentine un loc de trai propice pentru varstnicii nostri. 

Daca sunteti de parere că nu ii puteti oferi, din diverse motive, ingrijirea adecvata seniorului dumneavoastra, Senior Center este pregatit sa-l primeasca cu bratele deschise. Aici, el va beneficia de confort, tratament specializat si de intreaga atentie de care are nevoie. 

Misiunea noastră este de ne asigura că seniorii dumneavoastra au parte de calitate in toate aspectele timpului petrecut la azil. In plus, psihologul nostru sta la dispozitia seniorilor pentru orice discutie, facilitand tranzitia de acasa la azil, dar si pentru a le ridica moralul in perioadele mai putin placute.

Senior Center va sta la dispozitie pentru vizite in orice zi a saptamanii, in intervalul 08:00 – 18:00, cu mentiunea ca puteti realiza o programare sau sa aflati mai multe detalii la numarul de telefon 021.210.27.31.

Va asteptam cu drag la Senior Center, un loc destinat seniorilor, realizat special pentru nevoile si asteptarile acestora!

 

Echipa Senior Center va ureaza dumneavoastra si, desigur, seniorilor dumneavoastra un An Nou fericit, plin de sanatate, bucurie, voie buna si liniste sufleteasca! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *