In urma unui AVC hemoragic puternic, mama mea a devenit hemiplegica, depresiva, cu tulburari neurologice majore (vorbire, memorie, coerenta etc.).   Am fost nevoit sa ii caut un loc cu asistenta medicala permanenta avand in vedere cele de mai sus precum si imobilizarea ei permanenta la pat.

Dupa o experienta ratata de circa 2 saptamani la un alt centru, am ajuns la Azil Privat. Pentru cele 4 luni de asistenta numai cuvinte de lauda. Au tot ceea ce le trebuie pentru a duce la indeplinire asistenta si recuperarea de care avea mama mea nevoie.

Un exemplu graitor este acela in care, dupa o criza in urma careia am petrecut 13 ore la Urgenta Floreasca , am revenit la centru noaptea, la ora 2.30, unde ne-au intampinat 2 infirmirere si 1 asistenta pentru ne transporta inapoi in camera. Anuntasem managerul centrului ca revenim doar cu 10 minute inainte.

Atat managerii centrului cat si asistentele, infirmierele, kineto-terapeutii  si personalul auxiliar sunt implicati total pentru a creea conditiile necesare seniorilor. Recomand cu caldura Azil Privat tuturor celor ce au nevoie de serviciile respective de ingrijire si asistenta medicala.

Bravo intregii echipe!