Stim ca toamna aduce fluctuaţii mari de temperatura, umiditate, dar şi limitarea opţiunilor alimentare şi în ceea ce priveşte produsele proaspete. Din aceste cauze dar si a imunitatii scăzute a seniorilor, acestia se confruntă cu aparitia bolilor de sezon. 

Dacă observați că seniorul din familia dumneavoastră prezintă unul din simptomele de mai jos,  vă recomandăm ajutorul specializat care poate influența în mod pozitiv această perioadă.

  • Astmul și afecțiunile alergice sunt unele dintre afecțiuniile care se intensifica in manifestari toamna. Simptome ce devin evidente sunt tusea sau senzatia de sufocare. Recomandăm evitarea racelii, intrucat acestea vor agrava crizele de astm.
  • Rinofaringita si faringita se manifesta prin dureri musculare, stranut, stari de oboseala, migrene, dureri in gat.
  • Reumatismul prezent des la seniori in sezonul rece, deoarece principalii factori sunt schimbarea climatica si umezeala. Astfel, pacientii care sufera de reumatism trebuie sa se protejeze de frig, deoarece in aceste perioade creste riscul de intensificare a durerilor.
  • Sinuzita este o afectiune prezenta deasemenea in sezonul rece. Principalele manifestari ale bolii sunt durerile de cap, febra si nasul infundat
  • Ulcerul gastroduodenal. La acesta boala durerile abdominale sunt destul de puternice, cu prezenta starilor de voma si chiar a varsaturilor. Durerile isi fac simtita prezenta toamna.
  • Bolile de inima se agraveaza toamna cu starii de oboseala, cu batai rapide ale inimii, cu senzatia de greata si problemele de concentrare.

Azil Privat stă la dispoziția seniorilor atât cu centru de zi, care funcționează de la ora 8:00 la ora 18:00, dar și cu servicii full-time, care au scopul de a le oferi vârstnicilor confortul și siguranța de care au nevoie. Astfel, ne asigurăm că vom combate orice problema medicala si seniorul dumneavoastra are parte de cele mai bune servicii.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de una din bolile de mai sus vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau la o discuție telefonică, la numărul 0212102731 sau 0722373047.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.