Oferă șansa socializării și a cunoașterii persoanelor vârstnice din familia ta.

După cum bine știm socializarea este un factor important, aceasta oferindu-le șansa vârstnicilor de a fi mai informați, dar și de a le aduce un plus de fericire, optimist și a le reda bucuria de a trăi. Aceștia aflându-se în perioada în care interacțiunea socială, poate influența în mod semnificativ viața lor. Specialiștii sunt de părere că relațiile sociale sunt asociate în mod constant cu sănătatea. Izolarea socială poate fi o cauză directă pentru boli precum Alzheimer.

Interacțiunea socială este importantă chiar și pe plan emotional, dar la Senior Center bătrânii au șansa să facă activități împreună și să socializeze cu scopul satisfacerii anumitor nevoi afective, interacțiunea făcând minuni în cazul acestora. Senior Center este un loc în care interacțiunea socială poate să fie facilitată și în plus seniorii dumneavoastră o să aibe parte de îngrijire permanentă. 

Socializarea și comunicarea corespunzătoare între bătrânii de diferite vârste are următoarele efecte: întărește starea fizică și psihică, îmbunătățește sănătatea cardiacă, reduce tensiunea arterială, îmbunătățește nutriția, menține sănătatea mintală, reduce problemele de memorie, nivelul de fericire crește și le dă un sentiment încredere.

Așadar Senior Center este un cămin ideal pentru bătrâni, atât din punct de vedere al sănătății, cât și social. Soluția ideală pentru confortul seniorilor din familie.

Pentru mai multe detalii despre Senior Center și despre serviciile speciale oferite vă invităm să ne vizitați pentru o discuție amănunțită la adresa str. Badea Cartan, nr. 16, Sector 2, București sau să ne contactați la numărul de telefon 021.210.27.31. sau 0722. 373. 047.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *