Senior Center este cu siguranta o alegere ideala pentru varstnicii care isi doresc sa aiba parte de clipe de relaxare intr-un mediu special gandit pentru nevoile lor, dar si pentru cei care au nevoie de ingrjire medicala specializata. Fiind un azil privat cu renume, al carui prag a fost trecut de sute de pacienti de-a lungul anilor, Senior Center stie care sunt necesitatile seniorilor. Tocmai de aceea serviciile oferite de noi nu sunt doar complete, dar sunt si complexe, fiind gandite pentru a oferi varstnicilor o experienta memorabila, definita de comfort.

 

  • Cazare – avand un mediu prietenos, realizat cu scopul de a oferi ingrijire corespunzatoare si siguranta pentru seniori, azilul nostru privat ofera cazzare in regim privat sau semiprivat. Va stam la dispozitie cu camere cu un singur pat, pentru seniorii care au nevoie de liniste, dar si camere cu doua, trei sau patru paturi, pentru varstnicii care prefera compania altor persoane si a caror stare de sanatate permite acest lucru. Toate camerele prezinta paturi confortabile, aer conditionat, mobilier elegant din lemn, TV, canale de cablu, telefon internet, noptiere, frigider si baie proprie cu toate utilitatile.
  • Asigurarea si servirea mesei – regimul alimentar este foarte imporant in viata unui senior. Tocmai de aceea in cadrul Senior Center asiguram servirea meselor in regim de catering, dupa preferintele seniorilor, dar tinand cont si de recomandarile medicului specialist, care cu siguranta va tine cont de afectiunile fiecarui pacient si de nevoile acestuia.
  • Asistenta si supraveghere – Senior Center ofera asistenta si supraveghere medicala permanenta, 24/7. Echipa formata din asistente, infirmiere si ingrijitoare va sta la dispozitia senioriului in orice moment pentru a se asigura ca acesta se bucura de cele mai bune conditii. Tot la capitolul asistenta mentionam urmatoarele aspecte: curatenia este asigurata ori de cate ori este nevoie,ne ocupam si de achizitionarea medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie sau medicul specialist, dar si de spalarea si calcarea hainelor si lenjeriilor. In plus, Senior Center se bucura de paza non-stop asigurata de o firma de paza acreditata.
  • Consultanta si consiliere – intretinem confortul, linistea si atmosfera prietenoasa, cu ajutorul medicului specialist geriatru, kinetoterapeutilor, psihologului si logopedului. Stim ca batranetea este o perioada ce vine cu o serie de dificultati, asa ca sprijinul specialistilor nostri va fi cu siguranta bine primit de catre seniori. Acordam o atentie importanta atat starii fizice a seniorilor, cat si starii psihice a acestora, pentru a ne asigura ca se bucura de o experienta placuta in cadrul azilului nostru de batrani.

 

Acestea sunt principalele informații cerute de către pacienți și familiile lor. Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.