Batranetea este cu siguranta o etapa dificila din punct de vedere al sanatatii. Bolile apar pe nepregatite si trebuie sa le tratam cu profesionialism pentru a ne asigura ca fiecare senior se bucura de o calitate ridicata a vietii. In cadrul Azil Privast combaterea afectiunilor este principalul nostru obiectiv, acest aspect fiind strans legat de comfortul pacientilor.

Printre cele mai frecvent întâlnite boli după vârsta de 60 de ani se numără hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, ateroscleroza sistemică cu toate complicațiile ei (boala coronariană ischemică, arteriopatia obliterantă a membrelor inferioare, accidentele vasculare), bolile degenerative – demențele, boala Parkinson, osteoporoza care determină fracturile, cele mai frecvente fiind cele de col femural.

In cadrul Azil Privat, specialistii nostri au intalnit o patologie foarte diversa, de la pacienti care se interneaza pentru recuperari pana la varstnici care au nevoie de supraveghere permanenta. Combaterea fiecarei boli se face in functie de recomandarile medicului specialist. Seniorii sunt tinuti sunt observatie de catre personalul specializat, care nu doar ca se asigura de respectarea indicatiilor medicului, dar poate interveni in orice moment pentru a acorda asistenta medicala necesara.

Procesul de combatere a diverselor boli nu se opreste doar la tratamentul pe baza de medicamente. Punem accentul si pe recuperare fizica, cabinetul de kinetoterapie din cadrul Azil Privat fiind mereu deschis pentru varstnicii care au nevoie de ajutor. Ne asiguram ca seniorii urmeaza un program pus la punct de catre specialist, program ce este personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. 

In ceea ce priveste alimentatia suntem constienti cat de important este ca seniorii sa primeasca mese corespunzatoare, potrivite preferintelor si afectiunilor de care sufera. Mancarea la Azil Privat se asigura prin regim personalizat de catering. In fiecare zi seniorii nostri se bucura de un regim alimentar sanatos, care cu siguranta este un factor important pentru mentinerea unei stari bune fizice.

Starea psihica este extrem de importanta cand vine vorba de combaterea bolilor. Azil Privat dispune de un psiholog care este oricand la dispozitia seniorilor. Astfel ei pot discuta in orice moment cu o persoana specializata, care le intelege trairile si care are pregatirea necesara pentru a le imbunatati starea de spirit. O recuperare completa sau o combatere cat mai eficienta a bolii nu se poate face decat prin acordarea unei atentii speciale atat starii psihice, cat si fizice a pacientilor.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.