Atunci cand un senior drag noua are nevoie de ingrijire specializata ne aflam in impasul de a alege care varianta este mai buna pentru el: ingrijirea la domiciliu sau la un azil privat? Cu toate ca stim cat de greu poate fi uneori sa facem aceasta decizie, cea mai buna varianta este alegerea unui camin de batrani. In cadrul unei astfel de institutii varstnicii au parte de numeroase avantaje atat din punct de vedere medical, cat si social.

In primul rand, ceea ce face diferenta dintre ingrijire batrani la domiciliu versus in cadrul Azil Privat este ajutorul de specialitate. Desigur, exista varianta de a aduce un ingrijitor specializat si acasa, insa aportul adus de acesta nu se compara cu varietatea de avantaje oferite degnoi. Punem la dispozitia seniorilor o intreaga echipa de specialisti, formata din medici, asistente, kinetoterapeut, psiholog. Fiecare membru al personalului nostru are experienta necesara pentru a imbunatati viata pacientului, lucru extrem de important mai ales in cazul batranilor care sufera de afectiuni mai grave precum Alzheimer. Suntem siguri ca apeland la serviciile noastre veti face cea mai buna alegere pentru seniorul din viata dumneavoastra.

In al doilea rand, facilitatile oferite in spatiu difera. Casele noastre nu sunt gandite ca niste spatii pentru facilitarea deplasarii seniorilor. La Azil Privat situatia este diferita deoarece toate spatiile noastre sunt gandite special pentru varstnici. Avem bare de sustinere pe holuri si lifturi care sa faca deplasarea mai usoara si camere spatioase, in care seniorii sa se poata misca fara a-si face griji. Tocmai de aceeea ingrijirea intr-un astfel de mediu este mult mai eficienta pentru seniori.

In cadrul Azil Privat toata atentia noastra se focuseaza pe pacient. Avem un sistem bazat pe respectul fata de seniori si ne asiguram ca ne folosim intreaga experienta pentru a le oferi acestora batranetea pe care o merita. Ingrijirea batranilor la domiciliu nu este o solutie pe termen lung, mai ales in cazul in care acestia sufera de anumite afectiuni. Noi le oferim sansa de a face parte dintr-o reala comunitate, in caren se bucura de de ingrijire medicala, de un regim alimentar personalizat, si pot participa la diverse activitati socio-culturale si pot socializa cu persoane de varsta lor.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *