Îngrijirea bătrânilor presupune dedicare întrucât de cele mai multe ori aceștia au nevoi speciale, fie că vorbim despre o medicamentatie riguroasă, un regim corespunzător sau de recuperare medicală. Indiferent cât am încerca să le oferim acasă toate aceste aspecte, un Azil Privat este locul ideal pentru ca seniorii noștri să aibă parte de o îngrijire adecvată afecțiunilor de care suferă. Dacă pentru unii vârstnici este mai ușor să aibă grijă de ei înșiși, există seniori pentru care un ajutor specializat este o nevoie.

Îngrijirea bătrânilor la Azil Privat cuprinde o gamă largă de servicii, din care amintim:

  • seniorii ce aleg Azil Privat au la dispoziție spații concepute special pentru nevoile lor, cu bare de siguranță și butoane de urgență care pot fi accesate din orice încăpere pentru a chema personalul. În același timp, personalul de asistență este pregătit pentru orice situație și poate interveni cu calm și profesionalism.

  • în cadrul Azil Privat dispunem și de cabinet medical de urgență, astfel încât indiferent de circumstanțe ne vom asigura că pacienții primesc cele mai bune servicii medicale. Siguranța se reflectă și în prezența unui psiholog ce poate discuta oricând este nevoie cu seniorii.

  • Pentru noi un aspect extrem de important este și regimul alimentar. Astfel, avem responsabilitatea ca fiecare vârstnic să primească mesele conform preferințelor, dar ținând cont de îndrumările medicale și de posibilele restricții impuse de anumite afecțiuni.

  • sala de recuperare și kinetoterapie stă la dispoziția seniorilor astfel încât niciun aspect nu este neglijat. Indiferent că aceștia au nevoie de recuperare sau pur și simplu doresc să aibă un tonus fizic bun, facem tot posibilul pentru ca toți seniorii ce apelează la serviciil noastre să se bucure de servicii profesionale, direct de la specialiști.

  • pacienții Azil Privat au la dispoziție camere ce le asigură intimitatea și odihna necesară. Camerele dispun de televizor, telefon, aer condiționat și grupuri sanitare ce îndeplinesc toate condițiile de igienă necesare. Confortul se reflectă și în activitățile sociale pe care seniorii le pot face, astfel încât aceștia să se bucure de momente plăcute.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *