Azil Privat stă la dispoziția seniorilor cu o varietate de servicii, ideale pentru siguranța și confortul de care aceștia au nevoie. Pe lângă facilitățile oferite, acordăm un interes special activităților socio-culturale, ce au rolul de a scoate din rutina vârstnicii și de a le asigura un mediu interactiv, unde plictiseala nu își are locul.

După-amiezile calde de vară ne-au îmbiat la pictură. Am ales fluturii și florile ca motive principale întrucât ce poate defini mai bine vara decât acestea. Seniorii și-au putut exprima trăirile și emoțiile prin intermediul picturii, rezultatele fiind unele memorabile. Atmosfera a fost una extrem de plăcută, momentul de relaxare fiind apreciat de către vârstnici. Este important de reținut faptul că astfel de activități au beneficii atât de la nivel psihologic, cât și fizic. Alături de pacienții noștri s-au aflat persoane instruite în acest sens, care au dat dovadă de răbdare și empatie, fiind alături de vârstnici pe tot parcursul activității. În continuare avem plăcerea de a vă prezenta o serie din lucrările realizate de către seniori în cadrul acestei activități memorabile.

Vă reamintim că Azil Privat stă la dispoziția vârstnicilor cu camere modern amenajate, siguranță și confort. Oferim asistență medicală permanentă, personalul nostru fiind specializat pentru a face față cu succes oricărei situații. În cadrul azilului seniorii au la dispoziție cabinet medical, sală de kinetoterapie și cabinet psihologic. În plus, regimul alimentar este specific pentru fiecare vârstnic, în funcție de nevoile acestuia și de recomandările medicului. În fiecare cameră avem amplasat buton de urgență pentru ca personalul nostru să poată interveni în timp util pentru orice problemă. În cazul în care doriți să apelați doar part-time la serviciile noastre, avem și opțiunea de centru de zi, pentru cei care își doresc companie pe timpul zilei, în intervalul orar 8-19.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer ne puteți contacta telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *