Boala Alzheimer este cea mai importantă afecțiune degenerativă cerebrală a unui senior. Impactul pe care această boală îl are asupra unei persoane face ca îngrijirea permanentă a acesteia să fie obligatorie. Azil Privat stă la dispoziția dumneavoastră cu servicii specializate și personal pregătit pentru ca vârstnicul să se bucure de confort și siguranță.

Conform literaturii de specialitate, Alzheimer reprezintă un proces ireversibil, prin care anumite zone cerebrale suferă un proces de degenerare mai rapid decât în mod normal. Acest lucru duce la o serie de manifestări ce limitează viața seniorului pe mai multe planuri, dar și independența acestuia. Din păcate simptomele se vor simți atât la nivel psihic, fizic, cât și comportamental, așadar alegerea unui azil privat reprezintă în majoritatea cazurilor cea mai bună soluție.

În primul rând, în cadrul Azil Privat seniorii au parte de o rutină zilnică, ceea ce le asigură o senzație de confort extrem de necesară în astfel de cazuri. Cu ajutorul personalului nostru specializat, vârstnicii își pot păstra atât autonomia, cât și o stare de bună dispoziție pentru o perioadă îndelungată.

În al doilea rând, pacienții ce suferă de Alzheimer au parte de supraveghere permanentă. Acest lucru este extrem de important atât pentru liniștea sufletească a dumneavoastră , cât și a pacienților. Stăm la dispoziția seniorilor cu o varietate de metode de terapie, scopul nostru fiind acela de a asigura un tratament complex, atât din punct de vedere social, cât și cognitiv comportamental.

Din păcate în acest moment nu există un tratament curativ al bolii. Speranța de viață a pacienților cu Alzheimer este mai scăzută față de media generală, așadar orice metodă de terapie realizată de specialist poate ajuta. În cadrul Azil Privat se au în vedere atât terapia medicamentoasă, ce se realizează în funcție de instrucțiunile medicului, cât și cea nemedicamentoasă, în care specialiștii noștri au un rol extrem de important.

În concluzie, Alzheimer este o boală complexă, pentru care nu există un tratament, dar care poate fi încetinită prin intermediul terapiilor. Lucrul în echipă este important în astfel de cazuri, fiecare specialist comunicând rezultatele sale pentru o coordonare a acțiunilor. Alegerea unui azil privat pentru un pacient cu Alzheimer reprezintă cea mai bună soluție pentru a-i asigura acestuia tratamentul necesar.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer ne puteți contacta telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *