Ultimele luni au adus în viața noastră schimbări majore, atât din punct de vedere social, cât și psihic. Pandemia este cu siguranță un subiect extrem de actual, ce trebuie tratat cu seriozitate și responsabilitate. Tocmai de aceea, în cadrul Azil Privat măsurile igienico-sanitare și de distanțare socială s-au luat chiar înainte de instituirea stării de urgență. Seniorii sunt o grupă de risc, așa că ne-am asigurat că aceștia nu vor fi puși în pericol. 

Angajații Azil Privat sunt în permanență atenți pentru a respecta măsurile de igienă necesare. Toate camerele și suprafețele sunt dezinfectate cu produse corespunzătoare. În același timp personalul nostru este verificat constant pentru a ne asigura că starea lor de sănătate este una bună și că îndeplinesc condițiile necesare pentru a-și realiza munca fără a periclita starea de sănătate a pacienților. Practic, în cadrul Azil Privat am luat toate măsurile necesare de carantină ca locatarii noștri să se bucure de siguranță și confort.

Vă reamintim că o igienă corespunzătoare și distanțarea socială sunt principalele măsuri prin care putem stopa răspândirea virusului. Spălarea cât mai des a mâinilor, purtarea unei măști de protecție, dezinfectarea suprafețelor și evitarea spațiilor aglomerate sunt acțiuni care s-au dovedit eficiente.. Chiar dacă cu toții ne dorim ca situația să revină la normal, acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un efort individual, fiecare dintre noi fiind responsabili pentru evoluția pandemiei.

În cadrul Azil Privat igiena a fost mereu o prioritate întrucât seniorii merită cea mai bună îngrijire. Dorim să vă asigurăm că măsurile igienico-sanitare și de protecție împotriva virusului au întâietate și că facem tot posibilul pentru ca vârstnicii să treacă într-un mod cât mai ușor prin această perioadă. În plus, acordăm o importanță la fel de mare și stării psihice a acestora, psihologul nostru stând la dispoziția seniorilor ori de câte ori este necesar.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer ne puteți contacta telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *