Decizia a de apela la serviciile unui azil privat nu este întotdeauna ușor de luat, însă se dovedește a fi eficientă pentru siguranța și confortul vârstnicilor. În cadrul Azil Privat misiunea noastră este de a oferi seniorilor toate condițiile necesare, dar și de a crea o atmosferă plăcută, întrucât starea psihică este la fel de importantă ca cea fizică.

Dar ce înțelegem mai exact prin siguranță? În primul rând, seniorii ce aleg Azil Privat au la dispoziție spații concepute special pentru nevoile lor, cu bare de siguranță și butoane de urgență care pot fi accesate din orice încăpere pentru a chema personalul. În același timp, personalul de asistență este pregătit pentru orice situație și poate interveni cu calm și profesionalism. În plus, în cadrul Azil Privat dispunem și de cabinet medical de urgență, astfel încât indiferent de circumstanțe ne vom asigura că pacienții primesc cele mai bune servicii medicale. Siguranța se reflectă și în prezența unui psiholog ce poate discuta oricând este nevoie cu seniorii, dar și prin acordarea unei atenții speciale regimului alimentar al acestora. Fiecare vârstnic primește mesele conform preferințelor, dar ținând cont de îndrumările medicale și de posibilele restricții impuse de anumite afecțiuni.

În ceea ce privește confortul, pacienții Azil Privat au la dispoziție camere ce le asigură intimitatea și odihna necesară. Camerele dispun de televizor, telefon, aer condiționat și grupuri sanitare ce îndeplinesc toate condițiile de igienă necesare. Confortul se reflectă și în activitățile sociale pe care seniorii le pot face, astfel încât aceștia să se bucure de momente plăcute. Ne dorim ca Azil Privat să fie o adevărată comunitate, unde vârstnicii să se simtă ca acasă. La fel de important pentru confortul pacienților este și aspectul medical. Sala de recuperare și kinetoterapie stă la dispoziția seniorilor astfel încât niciun aspect nu este neglijat. Toate aceste servicii sunt realizate pentru ca pacienții Azil Privat să se bucure de un grad ridicat de siguranță și confort, două coordonate extrem de importante în desfășurarea activităților noastre.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *