Alzheimer este una dintre cele mai întâlnite boli în rândul seniorilor. Indiferent cât de mult vă doriți să îi ajutați pe cei dragi care se află în această situație, sfatul nostru este să apelați la un centru specializat, cu profesioniști în domeniu, care au experiența necesară pentru a îmbunătăți starea pacienților, dar mai ales care își dedică timpul pentru supravegherea permanentă a acestora.  Un astfel de loc special gândit pentru pacienții cu Alzheimer este Azil Privat.

Dar care sunt mai exact avantajele internării într-un azil de bătrâni?

  1. Îngrijire permanentă – Azil Privat pune la dispoziție toate facilitățile necesare astfel încât pacienții ce suferă de această boală să fie sub supraveghere permanentă, bucurându-se în același timp de confortul necesar. Ne asigurăm că primesc asistență primară, medicală, dar și stimulare cognitivă prin diverse tipuri de terapie.

  1. Securitate și confort pentru pacient –  o persoană care suferă de Alzheimer își poate pune viața în pericol sau poate uita drumul spre casă. În cadrul Azil Privat seniorii se pot bucura de spațiu de relaxare și de camere dotat modern, fiind însă atent supravegheați de către personalul nostru. În plus, în toate camerele există un sistem de alertare a asistentelor în cazul unei urgențe, ceea ce face ca intervenția lor să fie rapidă și eficientă.

  1. Un regim alimentar corespunzător – pacienții cu Alzheimer uită de multe ori să mănânce sau nu se hrănesc cum ar trebui. Personalul privat se va asigura de acest aspect, având în vedere și regimuri personalizate în funcție de afecțiunile/alergiile de care suferă fiecare senior.

  1. O îngrijire specializată este mult mai eficientă decât cea primită la domiciliu – suntem siguri că vă doriți cea mai bună îngrijire pentru cei dragi. Persoanele ce suferă de Alzheimer au nevoie de observație permanentă și de profesioniști care se confruntă cu astfel de situații în fiecare zi, lucruri ce la domiciliu sunt extrem de dificile de realizat. Sprijinul moral al familiei rămâne desigur un punct extrem de important. În cadrul Azil Privat seniorii se pot bucura de tratamente corespunzătoare, consultații permanente, activități socio-culturale, tratamente, investigații și de cabinet medical pregătit pentru urgențe.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *