Atunci când suntem în căutarea unui Azil Privat ne dorim pentru persoanele dragi mai mult decât un loc în care aceștia să se simtă în siguranță și să aibă parte de serviciile medicale necesare. Ne dorim un loc pe care seniorii să îl poată vedea ca pe o a doua casă, personalizat după nevoile și preferințele acestora. Din fericire, în cadrul Azil Privat, vârstnicii se pot bucura de aceste servicii.

De ce seniorii au nevoie de servicii personalizate

În momentul în care un vârstnic ajunge în cadrul Azil Privat cu certitudine acesta niște nevoi clare, corespunzătoare afecțiunilor sale vârstei și istoricului medical. Tocmai de aceea în momentul internării personalul azilului trebuie să cunoască toate aceste date a oferi servicii pe măsura exigențelor. Desigur, din punct de vedere al facilităților, toți pacienții Azil Privat se bucură de un spațiu sigur și confortabil, cabinet medical echipat corespunzător, consultanță psihologică, regim alimentar și activități de socializare aferente vârstei. Dorința noastră este de a duce aceste facilități la acest nivel și să le personalizăm pentru fiecare pacient.

Ce implică mai exact serviciile personalizate

Dacă un pacient are anumite afecțiuni medicale, cu siguranță acesta va avea nevoie de un regim special alimentar și desigur, condiții speciale. În cadrul Azil Privat seniorii pot alege dintre camere individuale, duble sau triple, în funcție de nevoi și de preferințe. Indiferent de tipul de cameră ales există un buton de urgență în cazul în care este nevoie de ajutor. Azil Privat are la dispoziție și un cabinet medical în care este urmărită starea fiecărui pacient. Pentru seniorii care își doresc să discute cu cineva specializat, există și un psiholog ce stă la dispoziția acestora. Personalul Azil Privat este pregătit pentru a se confrunta și cu afecțiuni mai grave, dar și pentru a asigura servicii de calitate superioară. Când vorbim de servicii personalizate, printre cele mai importante sunt cele legate de alimentație. În funcție de indicațiile medicului, ne vom asigura că fiecare senior primește regimul alimentar corespunzător. În plus, acordăm importanța necesară și activităților sociale, extrem de necesare pentru starea psihică a pacienților.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *