Alegerea unui azil privat dedicat nevoilor persoanei dragi nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când dorim ca aceasta să se simtă ca acasă. Din fericire Azil Privat vine în întâmpinarea vârstnicilor cu toate condițiile necesare de care aceștia ar trebui să se bucure, confortul și siguranța pacienților noștri fiind prioritare.

Iată de ce venim în ajutorul vârstnicilor și a familiilor acestora cu o serie de recomandări în ceea ce privește facilitățile ce nu ar trebui să lipsească dintr-un azil privat cu standarde superioare în ceea ce privește calitatea serviciilor.

1.Cabinet medical – seniorii sunt categoria cea mai predispusă pentru a avea nevoie de servicii medicale. Tocmai de aceea prezența unui astfel de cabinet, împreună cu un specialist în domeniu este obligatorie. În cadrul Azil Privat nu numai că oferim îngrijire medicală adecvată, dar avem resursele necesare pentru a interveni în caz de urgență, totul pentru ca pacienții noștri să aibă parte de cele mai bune condiții.

2.Specialiști în domeniu – indiferent că vorbim despre medici, psihologi sau infirmiere, personalul angajat într-un Azil Privat trebuie să aibă pregătirea necesară. Azil Privat stă la dispoziția vârstnicilor cu personal specializat, la curent cu cele mai noi informații din domeniu și gata oricând pentru a oferi ajutor în cel mai eficient mod posibil pentru seniorii noștri.

3.O clădire securizată și gândită special pentru nevoile pacienților – un azil trebuie conceput pentru nevoile seniorilor astfel încât aceștia să se bucure de siguranță și confort. Azil Privat dispune de lift și rampe de deplasare, camere spațioase, dar și de sistem de urgență în fiecare cameră prin care seniorii pot chema asistentele ori de câte ori este necesar.

4.Sală de kinetoterapie – mobilitatea este un alt punct extrem de important pentru vârstnici. Cu ajutorul kinetoterapiei aceștia își îmbunătățesc viața. Tocmai de aceea în cadrul Azil Privat seniorii se pot bucura și de acest avantaj.

5.Oportunități de socializare – activitățile interesante specifice fiecărui sezon, dar și în conformitate cu dorințele și preferințele pacienților nu ar trebui să lipsească din beneficiile oferite de un azil privat. În cadrul azilului nostru vârstnicii au oportunitatea de a participa la o varietate de evenimente, dar și de a se bucura de pasiunile lor.

6.Sală de mese și regim alimentar personalizat – fiecare afecțiune vine cu recomandările specifice, așadar pentru fiecare senior trebuie alcătuită o listă de alimente care sunt benefice pentru acesta. În funcție de recomandările medicului, echipa Azil Privat are grijă ca fiecare senior să primească alimentația corespunzătoare.

7.Cabinet psihologic – sănătatea mintală este la fel de importantă ca cea fizică. În cadrul Azil Privat seniorii au posibilitatea de a discuta cu un specialist în domeniu, care se va asigura că starea lor psihică este una foarte bună.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *