Dacă ești în căutarea unui centru de îngrijire pentru bătrâni, îți putem garanta că Azil Privat îndeplinește toate cerințele necesare. Tocmai de aceea îți vom prezenta în continuare cele mai importante beneficii ale Azil Privat, dar și o serie de servicii suplimentare care cu siguranță vor face diferența în luarea deciziei:

  • Echipă profesionistă de medici specialiști, asistenți, infirmieri – personalul este un factor important atunci când alegeți centrul de îngrijire. În cadrul Azil Privat pacienții se bucură de tratarea corespunzătoare, în funcție de nevoile lor, dar și de atenție sporită din partea specialiștilor în domeniu.

  • Cabinet medical echipat cu aparatura necesară – pentru ca echipa medicală să își poată desfășura în mod eficient activitatea ne-am asigurat că în cadrul Azil Privat există un cabinet medical pe măsură, dar și o sală de kinetoterapie cu aparatură dedicată pentru recuperarea seniorilor. Suntem pregătiți atât pentru orice situație astfel încât seniorii să se bucure de servicii medicale de calitate.

  • Asistență non-stop – suntem alături de pacienții noștri indiferent de oră. În plus, fiecare senior are opțiunea de a chema asistentele ori de câte ori este nevoie prin butoanele amplasate în interiorul oricărei camere. Ne putem ocupa, la cerere, și de achiziționarea medicamentelor, în conformitate cu rețetele de eliberate de către medicul de familie sau de către medicul specialist.

  • Siguranța este pe primul loc – împreună cu confortul pacienților, siguranța lor este o prioritate pentru noi. Tocmai de aceea, la Azil Privat, seniorii au protecție asigurată de către o firmă de pază 24/7.

  • Cele mai bune condiții pentru seniori – regimul alimentar realizat după nevoi,menajul zilnic sau de ori câte ori este nevoie și serviciile de spălătorie – călcătorie sunt doar câteva din serviciile de care pacienții de la azilul nostru se pot bucura vârstnicii pe parcursul șederii lor. În plus, există lift care facilitează deplasarea seniorilor, dar și holuri prevăzute cu mână curentă, totul pentru ca pacienții noștri să aibă parte de condițiile dorite.

  • Locație centrală – aproape de mijloacele de transport în comun și de spațiile comerciale și de agrement, Azil Privat reprezintă locația ideală atât pentru cei care aleg serviciile centrului de zi, dar și pentru persoanele apropiate ce doresc să vină în vizită la cei dragi.

  • Activități socio-culturale și de divertisment – Azil Privat este mai mult decât un simplu loc de îngrijre. Este spațiul pe care pacienții noștri îl consideră a doua casă, astfel că ne asigurăm că pe lângă recuperarea fizică și psihică, realizată împreună cu psihologul nostru, seniorii se pot bucura de diverse activități specifice vârstei.

    Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *