Apelarea la serviciile unui azil privat nu este o alegere ușoară, însă există numeroase motive pentru care este o decizie corectă și eficientă pentru senior. Cu toate acestea, știm cât de important este să îi aveți pe cei dragi aproape, așa că în cadrul Azil Privat există și opțiunea de centru de zi, variantă care oferă posibilitatea vârstnicilor de a se bucura de servicii profesioniste, petrecând totuși suficient timp alături de familie.

  1. Centrul de zi din cadrul Azil Privat funcționează zilnic între 08:00-19:00, astfel încât să corespundă cu programul dumneavoastră de muncă și să puteți evita aglomerația din trafic. În plus, datorită poziționării eficiente a azilului, aproape de mijloacele de transport în comun, puteți ajunge rapid la adresa noastră.
  2. Vârstnicii se bucură de asistență medicală și supraveghere permanentă – personalul specializat din cadrul Azil Privat se va asigura că seniorii vor primi tratamentul indicat de medic și poate interveni în cazul unei urgențe. Vă veți putea realiza activitățile cotidiene fără a vă îngrijora pentru persoana dragă, aceasta fiind în siguranță alături de persoane specializate în domeniu.
  3. Asigurarea și servirea mesei zilnice – oferim 3 mese principale și 2 gustări pe zi pentru pacienții noștri, ținând cont de regimul alimentar corespunzător fiecărui senior. Alimentația este un factor important mai ales în cazul vârstnicilor care suferă de anumite afecțiuni și care au nevoie de o dietă personalizată după nevoile lor.
  4. Activități de recreere – după o întreagă zi petrecută la muncă este dificil să acordăm o atenție specială anumitor activități, chiar și dacă este vorba de cele de recreere. Un senior care petrece timpul doar în interior, fără să fie integrat într-o comunitate, este mai expus la depresie. Tocmai de aceea alegerea serviciilor centrului de zi este ideală. În cadrul Azil Privat vârstnicii vor participa la activități sportive adaptate, dar și la spectacole, concerte, sau pur și simplu pot urmări emisiunea preferată la televizor. În plus, pentru ocaziile speciale, precum zilele de naștere și sărbători, organizăm petreceri festive și ne asigurăm că toți seniorii au parte de momente unice, de care își vor aminti cu plăcere.
  5. Consultanță și consiliere psihologică pentru seniori – cu toții avem anumite gânduri pe care uneori le împărtășim cu greu celor dragi. Seniorii au la dispoziție un psiholog cu care pot comunica oricând își doresc și cu ajutorul căruia pot trece peste perioadele mai dificile, starea psihică a vârstnicului fiind la fel de importantă ca și cea fizică.

Alegerea serviciilor unui centru de zi poate fi o alegere ideală atunci când vă doriți ca cei dragi să aibă parte de servicii profesioniste dar să petreceți în același timp serile împreună. Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *