Alegerea azilului privat ideal pentru persoanele dragi nouă poate fi un proces de lungă durată. Există numeroși factori ce trebuie luați în considerare pentru a ne asigura că seniorii vor avea parte de toate condițiile necesare și că se vor putea bucura de liniște și confort.

Iată principalele sfaturi ce ar trebui luate în considerare pentru ca alegerea să fie una eficientă:

1.Asigurați-vă că există o varietate de servicii puse la dispoziție – un senior va avea nevoie mai mult decât efectiv un loc de odihnă. Extrem de importante sunt și serviciile puse la dispoziție. Din fericire, la Azil Privat pacienții se pot bucura de cabinet medical, asistență și supraveghere, consiliere, regim alimentar corespunzător și o varietate de activități.

2.Spațiul trebuie să fie conceput pentru persoanele în vârstă – nu este ușor pentru seniori să se deplaseze în anumite situații, astfel că spațiul trebuie realizat în conformitate cu nevoile acestora. Azil Privat vă pune la dispoziție lift pentru pacienți și holuri prevăzute cu sistem pentru deplasarea ușoară a pacienților.

3. Asistența permanentă este obligatorie – prezența unui personal specializat care poate interveni sau pur și simplu poate ajuta cu un sfat pacientul este importantă în cazul seniorilor.  În cadrul Azil Privat personalul specializat se va asigura că seniorii primesc îngriiirea necesară. În plus, fiecare cameră este dotată cu un buton de urgență pentru ca ajutorul să fie dat în timp util.

4. Poziționare bună – este important ca azilul să se afle într-un loc ușor accesibil pentru cei dragi. Azil Privat se află în apropierea mijloacelor de transport în comun, astfel că nu veți întâmpina dificultăți în a ajunge la noi.

5. Suport medical – existența unor persoane specializate în domeniul medical este necesară când vine vorba despre un azil privat. În plus, un cabinet medical echipat corespunzător nu ar trebui să lipsească pentru ca vârstnicii să se bucure de servicii de calitate și de siguranță. Personalul nostru este pregătit și pentru pacienți cu Alzheimer, astfel încât indiferent de problema medicală, suntem siguri că vă putem oferi serviciile necesare.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *