Decizia ca cei dragi să stea la un azil privat nu este una facilă, întrucât cu toții ne dorim ca să avem cât mai aproape persoanele dragi. Cu toate acestea, există situații care impun această alegere, întrucât indiferent cât de bune ar fi intențiile familiei, specialiștii în domeniu sunt cei care pot oferi îngrijirea necesară corespunzătoare.

Conform experienței noastre, iată care sunt momentele în care apelarea la serviciile unui azil privat devine vitală:

  1. Atunci când vârstnicul are nevoie de îngrijire permanentă – în cazul multor boli îngrijirea permanentă este o necesitate. Azil Privat nu doar că stă la dispoziția pacienților 24/7, dar are și personalul pregătit și un cabinet echipat pentru a face față situațiilor de urgență. În plus, în fiecare cameră există un buton care poate fi apăsat în cazul unei situații critice sau pur și simplu când seniorul are nevoie de ajutor.
  2. În cazul în care sunteți plecați mare parte din zi – vârstnicii sunt mult mai sensibili atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Este nevoie de o comunicare permanentă și de o atenție sporită pentru ca ei să fie în cea mai bună formă. Chiar dacă vă doriți să petreceți mai mult timp cu persoanele dragi, există o mare parte de timp în care ar trebui să stea singuri. În cadrul Azil Privat însă seniorii pot socializa nu doar cu ceilalți pacienți, dar și cu un psiholog care poate da răspunsuri pertinente oricărei probleme de ordin emoțional. Pentru cei care preferă să îi aibă aproape pe cei dragi, Azil Privat funcționează și ca centru de zi.
  3. Atunci când vârstnicul suferă de anumite afecțiuni – Alzheimer este una dintre bolile des întâlnite în rândul seniorilor. Un pacient care suferă de această boală se află în siguranță în Azil Privat, unde nu doar că este supravegheat în permanență, dar există persoane special pregătite pentru a face față la astfel de situații. Azil Privat vine și în întâmpinarea seniorilor care suferă de alte afecțiuni.. Tocmai de aceea oferim mâncare în funcție de preferințele acestora, dar mai ales ținând cont de regimurile alimentare pe care trebuie să le urmeze.
  4. În cazul în care simțiți că nu puteți face situației – nu este nimic greșit în a recunoaște că aveți nevoie de ajutor specializat. De cele mai multe ori cea mai bună variantă pentru un senior care suferă de anumite afecțiuni sau care se simte singur este Azil Privat. Mai mult decât un simplu centru de odihnă și recuperare, Azil Privat dorește a fi o a doua casă, o comunitate în care vârstnicii se simt bine, participă la activități corespunzătoare vârstei lor.

Dacă doriți mai multe informații despre Azil Privat și despre serviciile speciale oferite pacienților ce suferă de Alzheimer vă așteptăm la o discuție pe strada Badea Cârțan, nr. 16, București, sau telefonic, la numărul 0212102731.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *