Cu toții dorim ca să îi avem pe cei dragi cât mai aproape de noi, însă, uneori, din motive obiective, dar și din dorința de a le oferi cea mai bună îngrijire, este recomandat să apelați la serviciile unui Azil Privat. Tranziția din căminul personal într-un azil trebuie realizată cu grijă, starea psihică a seniorilor fiind la fel de importantă precum cea fizică.

Tocmai de aceea venim în sprijinul dumneavoastră cu o serie de sfaturi, care sperăm că vor ajuta la simplificarea acestui proces:

  • Întotdeauna luați în considerare părerea seniorilor – discutați cu aceștia despre posibilitatea de a locui într-un Azil Privat, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp. Explicați-le beneficiile și aveți în mereu în vedere ceea ce își doresc. Prezentarea unor facilități ale Azilului Privat, precum asistența medicală non/stop, asigurarea meselor conform oricărei diete, cabinet medical, sisteme de avertizare în caz de urgență și o clădire construită special pentru a facilita deplasarea vârstnicilor, îi poate convinge mai ușor pe aceștia și le poate face tranziția mai ușoară.
  • Realizați o vizită cu seniorii înainte de a vă decide – nu doar că puteți vedea exact de ce condiții dispune azilul, dar vârstnicii se pot și acomoda cu locația. Azil Privat vă stă la dispoziție pentru vizite în orice zi a săptămânii, în intervalul 07:30-19:00, cu mențiunea că puteți realiza o programare sau să aflați mai multe detalii la numărul de telefon 021.210.27.31.
  • Asigurați-vă că azilul are nu doar toate condițiile necesare conform standardelor europene de calitate, dar și că există destule activități de care aceștia se pot bucura. În cadrul Azil Privat seniorii pot participa la diverse ateliere de creație, dar și la concerte de muzică populară, clasică sau colinde, în funcție de sezon. Misiunea noastră este de ne asigura că aceștia au parte de calitate în toate aspectele timpului petrecut la azil. În plus, psihologul nostru stă la dispoziția seniorilor pentru orice discuție, facilitând tranziția de acasă la azil, dar și pentru le ridica moralul în perioadele mai puțin plăcute.
  • Alegeți un cămin cu o localizare ușor accesibilă – știm cât de important este să îi vizitați pe cei dragi ori de câte ori este posibil, așadar și drumul până la azil trebuie să fie unul facil. În plus, oferim și posibilitatea unei cazări doar pe timpul zilei, pentru cei care vor ca seara să îi aibă pe cei dragi aproape. Așadar, numărul de drumuri se poate mări considerabil. Azil Privat este situat în București, Sector 2, str. Badea Cârțan, nr. 16 ( vis-à-vis Spital Clinic Colentina ). La o distanță mică față de mijloacele de transport în comun, dar și față de bulevard, păstrând totuși nevoia de intimitate a seniorilor, Azil Privat este cu siguranță căminul potrivit pentru vârstnici.

Vă așteptăm cu drag la Azil Privat, un loc destinat seniorilor, realizat special pentru nevoile și așteptările acestora!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *