Iată-ne ajunși și în cea mai frumoasă perioadă a anului, plină de tradiții și de o încărcătură emoțională puternică, indiferent de vârstă. Tocmai de aceea, ca în fiecare an, echipa Azil Privat s-a ocupat cu grijă și mare atenție de către toate detaliile astfel încât sărbătorile să fie cu adevărat de poveste. Am organizat activitățile, am împodobit bradul, fiecare încăpere a fost decorată și desigur, am pregătit meniurile de Crăciun și Revelion.

Primul aspect de care ne-am ocupat a fost decorarea camerelor și împodobirea bradului. Ne-am dorit ca la Azil Privat să fie o atmosferă cât mai primitoare, în care vârstnicii să se poată bucura de aceste sărbători și de magia lor. Am acordat o atenție sporită meniurilor de Crăciun și de Revelion astfel încât masa să fie cât mai îmbelșugată, dar în același timp corespunzătoare fiecărui regim.

Sărbătorile însă înseamnă mai mult decât lucrurile materiale. Pentru noi, cei de la Azil Privat, tradițiile sunt cele mai importante și le păstrăm fără abatere, în fiecare an. Desigur, venim cu idei noi, încercăm să oferim surprize seniorilor, însă există o serie de momente ce pur și simplu nu pot lipsi pentru un Crăciun perfect la Azil Privat.

Ca și în anii anteriori, Crăciunul lui 2018 ne găsește într-o atmosferă de sărbătoare, în care invitații speciali sunt așteptați cu nerăbdare. Fie că vorbim de un concert de muzică tradițional românească sau de un moment cu totul inedit de muzică clasică promitem o ambianță deosebită, cu clipe de neuitat pentru locatarii noștri. Dansurile nu lipsesc din program, astfel că zilele acestea sunt cu certitudine unele remarcabile, vârstnicii având ocazia de a trăi o experiență ce le va aduce zâmbetul pe buze pentru mult timp.

Fiind vorba de sărbătorile de iarnă, colindătorii nu puteau lipsi din tradițiile noastre. În zilele premergătoare Crăciunului, vom primi, ca în fiecare an, un grup de colindători, ce vin cu cele mai frumoase și apreciate colinde pentru a aduce în sufletul tuturor căldură și speranță.

Tradițiile nu se opresc aici. Pe lângă festinul culinar și atmosfera sublimă, specifică unor sărbători de poveste, avem grijă și de moralul seniorilor noștri. Medicul nostru psiholog stă la dispoziția vârstnicilor din Azil Privat pentru a discuta despre orice problemă și pentru a le ridica moralul în această perioadă extrem de sensibilă din punct de vedere emoțional.

Acestea sunt doar o parte din tradițiile pe care echipa Azil Privat le respectă în fiecare an și care aduc de fiecare dată zâmbetul pe fețele seniorilor. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre serviciile și facilitățile puse la dispoziție de către Azil Privat, dar și despre ce alte surprize le-am pregătit locatarilor noștri cu ocazia sărbătorilor, ne puteți contacta la adresa str. Badea Cârțan, nr. 16, Sector 2, București sau să ne contactați la numărul de telefon 021.210.27.31.

Sărbători Fericite tuturor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *