Sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță una dintre cele mai așteptate și mai îndrăgite perioade ale anului. Tocmai de aceea pregătirile la Azil Privat încep din timp, astfel încât fiecare detaliu să fie pus la punct, dar mai ales pentru a ne asigura că seniorii vor avea parte de clipe minunate.

Este extrem de important pentru noi, ca pe lângă servicii medicale excelente și o serie de facilități special concepute pentru persoanele în vârstă, seniorii să aibă parte de numeroase activități care să le facă viața mai frumoasă și, de ce nu, prin intermediul cărora să îi surprindă pe cei dragi.

Primul capitol al poveștii noastre de Crăciun începe cu pregătirea decorațiunilor de sărbători. Cu toate că avem la dispoziție o varietate de aranjamente pe care le achiziționăm de la magazinele de specialitate pentru un decor de poveste, avem plăcerea de a pregăti și ateliere speciale, în care seniorii își pot pune imaginația la contribuție, participând astfel la amenajarea locului. Rezultatul? Un Azil Privat împodobit, la realizarea căruia se poate observa amprenta fiecărui locatar.

Continuăm activitățile cu realizarea felicitărilor de Crăciun pentru cei dragi. În fiecare an suntem plăcut impresionați de reacțiile familiilor când primesc acest cadou cu o valoare sentimentală enormă, așa că încurajăm seniorii să își exprime sentimentele într-un mod inedit și le stăm la dispoziție cu orice au nevoie pentru ca fiecare felicitare să fie unică.

Activitățile nu se nu opresc aici. Întreaga echipă a Azil Privat pregătește cu grijă surprize culinare, corespunzătoare oricărei diete, dar și o serie de evenimente speciale cu ocazia sărbătorilor, care cu siguranță îi vor surprinde plăcut pe vârstnici. Ne asigurăm astfel că Azil Privat este mai mult decât un loc de odihnă și recuperare, ci o adevărată casă pentru seniori, în care atmosfera călduroasă și activitățile specifice Crăciunului nu vor lipsi.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de către Azil Privat vă invităm să ne vizitați pentru o discuție mai amplă la adresa str. Badea Cârțan, nr. 16, Sector 2, București sau să ne contactați la numărul de telefon 021.210.27.31.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *