Există momente speciale în viața fiecăruia dintre noi, pe care dorim să le sărbătorim într-un mod special, alături de persoanele dragi, într-o atmosferă definită de bucurie. Acesta a fost și obiectivul nostru atunci când am organizat aniversarea a 7 ani de existență a Azilului Privat. Cu o semnificație puternică, cifra 7 are pentru noi un simbolism aparte. Aceasta acumulează o multitudine de amintiri și momente frumoase petrecute împreună cu seniorii care au ales serviciile noastre, dar și multă muncă și dăruire pentru ca aceștia să se simtă întotdeauna ca acasă.

Recital muzica clasica si usoara

Având în vedere aceste aspecte, am dorit ca aniversarea de 7 ani să fie una cu totul specială. Din fericire, am avut alături de noi oameni dragi, care au dorit să aducă un plus de bucurie în sufletele seniorilor. Pe parcursul întregului eveniment aceștia s-au putut bucura de o serie de momente-cheie pe care cu siguranță nu le vor uita. Recitalul de muzică clasică și ușoară, susținut de Gabi Stănescu (violonist) și Alexandru Mihai Buca (pianist) a fost un adevărat spectacol, pe parcursul căruia cu toții am uitat de orice grijă și ne-am bucurat cu emoție de fiecare notă.

Recital de muzica populara
Aniversarea a continuat cu un recital de muzică populară, susținut de Florin Grigore. Bucuria seniorilor de la Azil Privat a fost vizibilă, aceștia având ocazia de a asculta cântecele favorite și de a le fredona. Atmosfera a fost una cu adevărat specială, plină de voie bună, dar și încărcată din punct de vedere spiritual.

Aranjamente unice Suculent Urban

 

Desigur, cadourile nu puteau să lipsească cu ocazia acestei aniversări speciale. Seniorii au avut parte de aranjamente unice, create special pentru acest eveniment de către echipa Suculent Urban (www.suculenturban.ro). Fiecare detaliu a fost gândit cu grijă pentru ca întreaga aniversare să fie una de care cu toții să ne amintim cu drag.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să descoperiți întreaga gamă de servicii oferite de Azil Privat, un loc special realizat pentru seniori. Vă reamintim că printre facilitățile noastre se numără și cazare, masă în funcție regimul alimentar, cabinet medical, sala kinetoterapie, dar și servicii speciale pentru seniorii care suferă de Alzheimer. Vă invităm să descoperiți mai multe detalii pe http://www.azilprivat.ro/.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *