In vizita la bunici
Trăim în secolul vitezei, o perioadă care se poate caracteriza printr-un progres incredibil din punct de vedere tehnologic, dar și printr-o limitare a timpului dedicat familiei și persoanelor dragi nouă. Indiferent cât de mult am încerca să facem față tuturor responsabilităților, trebuie să recunoaștem că anumite aspecte sunt mult mai bine realizate de către specialiști în domeniu.

Vârsta a treia reprezintă o perioadă sensibilă pentru majoritatea persoanelor, care au nevoie de îngrijire și atenție, mai ales în cazul în care sănătatea lor a avut de suferit. Tocmai de aceea apelarea la un cămin rezidențial pentru seniori reprezintă cea mai bună soluție. Suntem siguri că de-a lungul timpului ați auzit o mulțime de păreri despre ce implică un azil de bătrâni și care sunt avantajele sau dezavantajele acestuia. Tocmai de aceea vă prezentăm beneficiile unui astfel de cămin nu doar din punct de vedere teoretic, dar și practic, exemplificând cu situații reale care au loc în cadrul Azilului Privat:

Seniorii vor avea parte de îngrijire și atenție permanentă din partea unui personal specializat – înțelegem cât de dificil poate fi să vă împărțiți timpul între muncă și acasă, mai ales în cazul unui job solicitant. Apelarea la serviciile unui cămin privat pentru îngrijirea seniorilor nu doar că le va oferi lor cele mai bune condiții, dar veți avea ocazia de a oferi persoanelor dragi din viața dumneavoastră servicii de calitate premium.

Aici, la Azil Privat, oferim atât servicii medicale, cât și de îngrijire personală și socializare. Practic, scopul nostru nu este doar de a ne asigura că seniorii sunt cât se poate de sănătoși, dar și că au parte și de activități sociale, toate acestea fiind realizate de personal specializat.

Cazarea și alimentația se stabilesc în funcție de nevoile și de afecțiunile seniorilor – la Azil Privat seniorii nu doar că au parte de un loc de cazare, dar le sunt oferite și condiții suplimentare, precum grup sanitar propriu, televizor, telefon și internet, servicii pe care noi le considerăm esențiale pentru aceștia. Astfel, nu doar că ei se vor putea bucura de cele mai bune condiții, dar dumneavoastră veți putea lua oricând legătura cu ei prin orice mijloc de comunicare doriți.

Alimentația este unul dintre cele mai importante aspecte. Indiferent de afecțiunea de care suferă persoana dragă sau de regimul pe care trebuie să îl urmeze, echipa de la Azil Privat se va asigura că seniorul va avea parte de condițiile necesare.

Consultanță și consiliere specializată pentru seniori – o îngrijire permanentă se realizează atât la nivel fizic, cât și psihic. Un centru rezidențial eficient, așa cum este Azil Privat, are în echipa sa profesioniști în diverse domenii (kinetoterapie, logopedie, psihologie), astfel încât seniorii să poată apela la aceștia pentru orice problemă. Trebuie să nu uitați că indiferent cât de mult doriți să ajutați persoanele dragi, există anumite aspecte unde ajutorul specializat este cea mai bună soluție.

Facilități speciale pentru seniori – un cămin rezidențial este spațiul ideal pentru nevoile celor mai în vârstă. Acesta este special construit pentru ca seniorii să se poată deplasa ușor. În plus, punem la dispoziție lift pentru facilitarea transportului în orice spațiu al clădirii. Siguranța rămâne cea mai importantă. Tocmai de aceea, seniorii beneficiază de o brățară-alarmă care apelează personalul specializat în cazul unui eveniment neprevăzut sau când seniorii au nevoie de anumite servicii.

Acestea sunt doar o parte din numeroasele beneficii pe care noi le putem oferi seniorilor. Vă invităm să ne vizitați pentru o discuție mai amplă despre serviciile oferite la adresa str. Badea Cartan, nr. 16, Sector 2, București sau să ne contactați la numărul de telefon 021.210.27.31.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *