Iarna asta numai a iarnă nu arată, ba chiar a prins miros de primăvară pe alocuri. Până una alta, noi ne-am organizat activitățile, ne-am împodobit bradul, am decorat camerele și ne-am pregătit meniul de Crăciun și de Revelion. Toate sunt bune, iar anul care a venit va fi și mai bun decât acesta!

La Azil Privat tradițiile sunt tradiții și nu ne abatem niciodată de la ele. Le schimbăm forma și ne jucăm cu ideile, însă în fiecare an avem bucuriile noastre alături de seniorii pe care îi găzduim. Ținem minte și acum când am început în 2012 să aducem invitați speciali și să organizăm momente dedicate zâmbetelor bătrânilor noștri frumoși. Ținem minte și Crăciunul din 2013 când seara a început cu dansuri și s-a încheiat într-o ambianță superbă, pe muzica minunată a cvartetului Anima.

Toate serile de Crăciun și de Ajun sunt strălucitoare la noi și în fiecare an am organizat cel puțin un spectacol pentru sufletele noastre dragi. Prin urmare, și în acest ajun de Crăciun, pe strada Badea Cârțan, am avut un eveniment special. Vineri, pe 22 decembrie căminul Azil Prvat a răsunat de bucurie, pe vocile colindătorilor care îi vor surprinde pe seniori cu un concert special și cu încă o sumedenie de surprize de care nu pomenim încă.

Pregătirea Crăciunului

Pe lângă surprizele culinare pe care le pregătim de Crăciun, fie ele și dietetice, înainte de seara de Ajun, toți seniorii au fost implicați în activități care empatizează cu cea mai așteptată sărbătoare a anului. Am lucrat alături de psihologul Letitia G. și pentru pregătirea psihică a seniorilor și ridicarea moralului acestora în preajma sărbătorilor prin diverse activități precum scrierea unor felicitari și cărți poșstale pentru familie și, evident, „Mânuța cu dorințe” pentru 2018.

Vă dorim să vi se împlinească și vouă toate dorințele în anul acesta alături de cei dragi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *