In luna octombrie, cativa copii talentati printre care: Josua Stan, Denis Ionita, Filip Suciu, Magdalena Bulibasa, Henric Prager, Cristiana Achim, Horia Constantinescu, Thomas Ionescu, Laurentiu Gerard Rusu, ne-au pasit pragul pentru a oferii momemnte unice, interpretand la pian diverse opere ale compozitorilor celebrii precum: Liszt, Schumann, Chopin.

Prichindeii au ajuns sa ne cunoasca prin intermediul fundatiei Resonnance; fundatie ce a fost creata in anul 1998 de pianista Elizabeth Sombart in Elvetia si s-a nascut din dorinta de a oferi muzica clasica unui numar cat mai mare de persoane ce nu pot avea acces la ea. Din 2012 Resonnance își desfășoară activitatea și în România mulțumită susținerii Fundației Spandugino.

Mulțumim doamnei psiholog Nicoleta Dincă pentru faptul că ne-a prezentat Resonnance România și a fost alături de noi la acest frumos moment.

Spectacolul oferit de micii pianisti a fost pentru seniorii Azilului Privat mai mult decat o performanta artistica, a fost o ocazie deosebita de a asculta muzica impreuna si de a lega o relatie profunda intre artist, publicul prezent si unitatea lucrarii muzicale.

Asociatia Resonnance este reprezentata in Romania de Dna. Lavinia Dragos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *