Foarte rar se intampla sa intilnesti oameni fata de care nu ai decat admiratie si cuvinte de lauda. Multi exceleaza intr-o anumita directie si te uimesc fie prin cunostintele lor in profesie, arta sau alte domenii. Altii se evidentiaza prin bunatate sau, din pacate, prin lipsa de omenie. Dar foarte rar ti-e dat sa te intalnesti cu o persoana in care sa se intruneasca cele mai alese insusiri care ar trebui sa caracterizeze „omul” in adevaratul sens al acestui cuvant.

Un astfel de exemplu rar este Simona Florescu, actrita si cantareata, care ne-a facut o vizita spontana in cadrul azilului batrani din Str. Badea Cartan nr. 16, intr-o frumoasa dupa-amiaza de septembrie.

Simona Florescu a adus o mare bucurie pe chipurile seniorilor. Si-a petrecut dupa-amiaza stand de vorba cu acestia, citindu-le, depanand amintiri din copilariile fiecaruia, oferindu-le momente de neuitat, incarcate de puternice emotii si le-a promis ca urmatoarea vizita in cadrul Azilului Privat va fi sustinuta si de un recital cu melodii celebre.

Amintirea acestei zilei petrecuta alaturi de Simona Florescu va aduce peste ani aceeasi emotie si gratitudine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *