In ajun de Craciun, in cadrul Azilului Privat din Str. Badea Cartan, a avut loc un eveniment special.

O pereche de dansatori seniori de la clubul Hobbydance din Bucuresti: Yoshihiro Katayama si Elena Maruta – cunoscuti de colegi ca perechea ”Yoshi si Elena” – au prezentat un program de dansuri latino-americane – CHA-CHA, RUMBA, PASO DOBLE, JIVE si SAMBA seniorilor care il asteptau cu nerabdare pe Mos Craciun.

Coregrafiile sunt semnate de Ana-Maria Dinu-Nedelea, dansatoare clasata in top 50 mondial care a antrenat aceasta pereche timp de doi ani.

Ce este deosebit la acesti doi dansatori seniori este ca, in decurs de doar de trei ani si jumatate, au participat la peste 100 de competitii de dans sportiv, desfasurate in 30 de localitati din Romania si 4 tari straine. Astfel au acumulat un numar semnificativ de trofee, printre care unele de o deosebita importanta, cum ar fi titlul de campioni la Cupa Romaniei, doi ani consecutiv – 2010 (sectiunea standard) si 2011 (sectiunea latino-americana). O alta coincidenta interesanta este ca varstele cumulate ale partenerilor insumeaza exact 100 de ani. In plus, remarcabil este si faptul ca Yoshi este sef adjunct al Ambasadei Japoniei la Bucuresti si cu toate acestea si-a gasit timp sa danseze in ajunul Craciunului pentru seniorii din Azilul Privat.

Elena si Yoshi i-au bucurat pe cei prezenti si cu diverse cadouri si atentii, de care seniorii se bucura si in prezent.

“Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit” (Franz Kafka) – sub aceasta deviza merg mai departe cei doi dansatori seniori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *