In cadrul manifestărilor dedicate Sfintei Sarbatori a nasterii Domnului s-au desfășurat o serie de acțiuni cultural-artistice în sprijinul seniorilor de la Azil Privat.

Seara a inceput cu un spectacol de dans oferit de trei copii – Diana Constantin, Gabriel Gheorghe si Diana Firinca – toti in varsta de 14 ani. Acestia fac parte din clubul Asociatia Sportiva (AS) IDO Dance. Chiar daca sunt foarte tineri se lauda deja cu Locul I la Campionatul Mondial de Dans Latino ”Rueda de Casino”. Cea care ii antreneaza este Diana Neicu – presedinte IDO Romania si Arbitru International.

Suprizele au continuat cu un spectacol de muzica si divertisment oferit de Ansamblul folcloric “Romanasul” din cadrul Palatului National al Copiilor. Avand o mare experienta, “Romanasul” este un ansamblu folcloric reprezentativ, cu un program de spectacol bogat, ce cuprinde muzica si dansuri din toate regiunile mari ale Romaniei: Banat, Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia. Copii prezenti in ajunul Craciunului in cadrul Azilului Privat au interpretat melodii de la muzica clasica, la romate, colinde sau folclor, dar si melodii proprii. Cartea de vizita a ansamblului folcloric “Romanasul” este impresionanta: turnee in toata Europa, si cateva tari din bazinul Mediteranei, in Asia si Africa, inregistrari radio si video, spectacole in toata tara. Copii, îmbrăcați în costume de sarbatoare si avand o recuzita ca atare, au oferit tuturor seniorilor momente speciale  pentru a le mângâia sufletele. La final copii le-au împărțit daruri și au schimbat câteva vorbe.

Iar seara s-a incheiat alaturi de Cvartetul Anima ( Alina Serban, Elena Popa, Diana Toma, Ioana Peteu ). Cele patru artiste, au creat o ambienta placuta astfel incat seniorii din cadrul Azilului Privat din Str. Badea Cartan s-au delectat cu un repertotiu de colinde romanesti si internationale. Datorita lor, Sarbatoarea Craciunului a fost impodobita cu muzica si spirit in cadrul Azilului Privat. Cu o vastă experienţă concertistică, oferind un repertoriu bogat şi variat, prin grijă şi preocupare, au reusit  să aleaga muzica potrivită acestui eveniment.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *