In cadrul manifestărilor dedicate Sfântului Nicolae s-au desfășurat o serie de acțiuni cultural-artistice în sprijinul seniorilor de la Azil Privat.

Seara a inceput cu un spectacol de ventrilocie oferit de tinerii actori – Crina Si Catalin alaturi de personajele ce ii insotesc permanent: Bunica Julieta, Fernando si Romeo. Actorii Crina si Catalin sunt persoane ce pot rosti cuvintele fara a-si misca buzele si fara a deschide gura, dand impresia ca papusa poate vorbi, poate avea opinii, reactii sau emotii.

Suprizele au continuat cu n spectacol de muzica si dans oferit de membrii ansamblului artistic Primavera din cadrul Palatului National al Copiilor, condus de profesor coregraf Angela Melcescu. Copii, îmbrăcați în costume de sarbatoare si avand o recuzita ca atare, au oferit tuturor seniorilor momente speciale pentru a le mângâia sufletele. Programul Ansamblului Primavera a început printr-o prelegere sustinuta de dna. Profesor coregraf Angela Melcescu adresată celor prezenti. A urmat apoi un recital de cântece de sarbatoare care au mers la inima seniorilor si familiilor lor. La final copii le-au împărțit daruri și au schimbat câteva vorbe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *